Systemuppdatering 2019-06-05

Möjlighet att se vilka användarkonton som har behörighet till testet

Det finns nu en funktion som visar en lista över vilka användare som finns kopplade till er testmodul. Listan visar användarnamn, namn, e-post och behörighetsnivå. Se gärna över listan och kontakta oss om något saknas eller om användare ska tas bort. Du hittar funktionen i vänstermenyn - "Användare".

Tillåter internationella mobilnummer

Tidigare gick det endast att lägga till svenska mobilnummer, men nu tillåts även internationella.

Readspeaker - pausfunktion

På X-testen finns möjlighet till talsyntes via Readspeaker. Vi har nu tillfört en funktion så man kan pausa ljudet med hjälp av mellanslagstangenten.

Ljudspelaren - se tiden

Det går nu att se hur lång hörförståelsen/ljudfilen är.