Systemuppdatering 2019-12-10

Ny funktion - Onlinebokning

I systemet finns nu möjlighet att aktivera en tilläggsfunktion för onlinebokning. Bokningsfunktionen är ännu i testfas och testkörs just nu av våra pilotkunder. Kontakta oss gärna för mer info om onlinebokningen.

Inaktivering av användare i systemet

På sidan "Användare" i menyn, där ni ser era användare som har inloggning till systemet, finns nu möjlighet att inaktivera och aktivera ett konto. Konton som inte används för inloggning under 6 månader, sätts automatiskt som inaktivt. Om användaren kommer tillbaka och ska kunna logga in, så kan ni aktivera kontot igen. När kontot varit inaktivt i 18 mån raderas det per automatik.

Profilbild

Det finns nu möjlighet att ladda upp en profilbild. Detta görs på profilsidan uppe i högra hörnet. Profilbilden syns sedan uppe i högra hörnet, samt i testlistan på startsidan och inne på bedömningssidan när en användare är inne på bedömningssidan. Bilder syns även på distanspedagogerna som bedömer testen.

Statistik samarbetsavtal

För kunder som har samarbetsavtal finns nu en lite mer detaljerad statistik.

Filtrering

När man filtrerar på sidorna Testresultat och Personer, så ligger nu filtret kvar när man navigerat in på en person och sedan trycker på tillbakaknappen. Detta underlättar om man filtrerat fram ett resultat som man sedan sitter och bearbetar.