Systemuppdatering 2020-09-09

Ny knapp i vänstermenyn - Kommunikation

Listan visar en logg på de e-post och sms-utskick som gjorts från systemet. Om e-post/sms levererats till kunden, så blir status *Levererad'. Om statusen står som 'Skickad*, så kan man misstänka att något är fel med adressen eller telefonnumret. Efter en tid kan då statusen ändras till 'Leverans misslyckades'. 

Om det är problem med leveransen, så kan man misstänka att det är något fel i e-postadressen/mobilnumret. Går då till personen och korrigera uppgifterna, samt skicka utskicket igen.

När leverans lyckats alternativt misslyckats, så kommer en ruta upp i högra hörnet som informerar om detta. Grön ruta, så har allt gått bra. Röd ruta, så krävs åtgärd.

Denna funktion ger er användare en större säkerhet att kommunikationen nått fram till kunden.

Nytt fält i Statistik/Skickade distansinbjudningar

Nu finns i listan en uppgift om vilken administratör som skickat en distansinbjudan.

Ny översikt över bokningar

Vi har tagit bort den flik på startsidan som hette 'Översikt'. Istället finns nu knappar under fliken 'Bokningar', där man kan växla mellan 'Lista', 'Schema dag' och 'Schema vecka'.

Ny flik på startsidan - 'Distanstider'

För er som har Distansavtal med oss, så kan ni nu se vilka bokningsbara tider som finns under fliken 'Distanstider'. Önskar ni fler tider, så är ni välkomna att kontakta oss på supporten.

Tagit bort filterknapparna på fliken 'Aktuella test'

Vi har tagit på knapparna för att filtrera på status på fliken 'Aktuella test'. Vi misstänker att många kunder inte använder den funktionen, och den har tagit mycket utrymme. Ser ni behov av funktionen, kontakta oss på supporten så hittar vi en lösning!

Behöver du hjälp - kontakta oss! Kontakta oss Kontakta oss