Systemuppdatering 2020-11-09

Förbättring av länken i Inbjudan Distans

Vi har infört ytterligare en säkerhetsnivå i inbjudningslänken. När personen använt länken och bokat in sig till test, går det nu inte längre att använda länken igen. Tidigare fungerade länken en vecka, oavsett om den använts eller ej.

Varning om testresultat nyare än 6 mån redan finns

Vi har infört en varning i systemet om en person redan har ett testresultat som är nyare än 6 månader. Som administratör går det då ända att lägga upp testet, men när personen själv bokar in sig via bokningssidan så går det inte att boka.

Om ni vill anpassa den här inställningen, så kan ni göra det själva under Inställningar/Allmänt.

Mallar för meddelande till testperson

Det finns nu en ny funktion där ni kan lägga upp mallar att använda för meddelande till testperson. Det går nu inte att klistra in något i rutan, utan vi rekommenderar istället att använda mallarna.