Inbjudan distanstest

Logga in

Inloggning görs via www.educateit.se - "Logga in". Logga in som administratör.

Bjuda in till distanstest

För att bjuda in en person till distanstest väljer du knappen '  +Distans'.

Fyll i personnummer (eller fortsätt utan personnummer). Välj bara undantagsvis knappen 'Boka utan inbjudan' - det är en knapp för särskilda anledningar; exempelvis då person redan har ett testresultat.

Fyll i testdeltagarens mobilnummer och/eller e-postadress. Välj test och anledning till testet samt senaste datum för genomförandet.

Skapa meddelandemallar

För att lägga in sparade meddelandemallar till distansinbjudan: Gå in på ' Inställningar' och välj 'Meddelandemallar'.

Kontrollera status på distansinbjudningar

På startsidans vy för ' Bokningar' kan man välja fliken 'Distansinbjudningar' för att se vilka inbjudningar som skickats och vilka inbjudna som har bokat tid för test.

Det går att ta bort en inbjudan så att den blir ogiltig om det har blivit fel. Länken som den inbjudne har fått fungerar då inte längre. Man kan även välja "Skicka igen" vid behov.

Så här ser bokningssidan ut - Distansinbjudan

Personen som får en inbjudan kan själv välja den tid för testet som passar bäst.