Tvåfaktorsinloggning

För att höja säkerheten i systemet finns möjlighet till tvåfaktorsinloggning med PIN-kod som skickas via sms.

För dig som användare innebär det att så snart din organisation aktiverat inloggningsmetoden, så kommer du nästa gång du loggar in, att få en uppmaning att skriva in ditt mobilnummer.

Inloggning med sms-kod kommer att triggas med ca en veckas mellanrum. Det innebär alltså att du inte behöver logga in varje gång med sms-kod.

1. Logga in
  2. Du ska nu aktivera 2-faktorsinloggningen
  3. PIN-kod skickas till din mobil
  4. Skriv in PIN-koden
  5. Logga in igen
  6. Ange PIN-kod du fått via sms

Först aktiverar du inloggningsmetoden via en PIN-kod som du får via sms.

Därefter loggar du in med hjälp av en ny PIN-kod.