Använda projektfunktionen

Projektfunktionen ger följande möjligheter:

• Gruppering av test
  • Enkel förinställning av inbjudan
  • Bokningslänk för bokning av test
  • Projektsida/resultatsida med e-postavisering och behörigheter

Det finns många olika möjligheter att bygga upp effektiva flöden med hjälp av projekt. Kontakta gärna supporten för att diskutera möjligheter och lösningar!

Gruppering

Vid Inbjudan och Boka direkt kan man välja att koppla till ett projekt. När testet bokas in och genomförs så följer projektmärkningen med. På sidorna Aktuella test och Testresultat kan man sedan filtrera på projekt och få ut testresultat som är kopplade till projektet.

Projektet kan även läggas till i efterhand genom att gå in på testet och sätta projektet där.

Förinställning av inbjudan och boka direkt

De inställningar man gör i ett projekt avspeglas i Inbjudan och Boka direkt. Det innebär att det är snabbt att välja ett projekt och få de inställningar man ofta använder.

Bokningslänk för bokning av test

Till projektet hör alltid en bokningslänk. Länken kan skickas ut på valfritt sätt eller läggas ut på en hemsida. Länken innehåller då de egenskaper man ställt in i projektet. En möjlighet är t ex att lägga in länken i ett autosvar i ansökningssystemet eller rekryteringsverktyget. Detta ger möjlighet till mycket strömlinjeformade processer, då ingen admin behövs för att skicka inbjudan.

Projektsida/resultatsida med e-postavisering och behörigheter

Projekt/resultatsidan kan användas för att enkelt distribuera testresultat inom en organisation. Åtkomst ges till resultatsidan genom att lägga in namn och e-postadresser i projektinställningarna. När användaren läggs till skickas ett e-postmeddelande med välkomsthälsning och länk till projektet. När det finns ett nytt testresultat skickas e-postavisering till användarna inom projektet.

Lägga till användare/behörighet
E-postavisering - Inbjudan till projektet
E-postavisering - Nytt testresultat

Projektsida som visar test som gjorts inom projektet