Systemuppdatering 2022-12-15

Filtreringar på Aktuella test och Bokningar

Det går nu att filtrera på Lokala respektive Distanstest på sidorna Aktuella test och Bokningar. Statusfiltret innehåller nu också en angivelse på hur många test som har respektive status. Siffrorna uppdateras i realtid när t ex ett test avslutas, test blir bedömt, bokning kommer in osv.

Kartläggningsformuläret

PDF:en har nu fått lite större text.

Tydligare knapp för att låsa upp ett test

Om ett test blivit låst av någon anledning och behöver låsas upp, så är nu knappen lite tydligare. Tidigare var det bara en liten triangel att klicka på.

Möjlighet att ändra mobilnummer i profilen

Nu kan du som användare ändra ditt inmatade mobilnummer som används t ex för 2-faktorsinloggningen.

Bedömningsmall/Jobbprofil på Testresultat

Nu visas bedömningsmall/jobbprofil på sidan Testresultat. Det går även att exportera till Excel.

Söka på flera projekt

Nu går det att söka på flera projekt samtidigt på sidan testresultat.