Systemuppdatering 2023-01-31

Ny layout på Inbjudan och Boka direkt

Vi har förtydligat layouten lite.

Boka direkt - välja tid från lokalt bokningsschema

Om det finns ett aktivt bokningsschema så går det nu att välja tid från det schemat. Detta gör att man inte kan överboka antal platser som är uppsatt i schemat. Man kan dock välja att överboka genom att välja en annan tid är bokningsschemat.

Välj från det lokala bokningschemat.

Om man ändå vill boka en annan tid än bokningsschemat, så använder man "Välj en egen starttid".

Vid avbokning - kunna välja om personen ska kunna omboka

Detta gäller vid test som bokats via bokningssidan, lokala eller distans.

Info på bokningssidan om att ta med ID-kort vid bokning av lokalt test

Möjlighet för testtagaren att lägga in selfie och ID-kort vid start av lokala test (lika som vid distanstest)

Selfie och ID kan sedan visas från Aktuella test. Kontakta oss för att aktivera funktionen.

Diverse buggfixar

- ÅÄÖ-knappar visades felaktigt på Skriv i engelska
- På bokningsschema för lokala test - Kopiera till ny period - Ger nu samma veckodagar nästkommande vecka
- Bokningar via projektlänk markerades ej som onlinebokning
- Status på inbjudan ändrades inte till "Bokad" vid bokning