Systemuppdatering 2024-10-02

Tillagt meddelande för testperson på testprofilen.

Aviseringsintervall inställning för inkomna testresultat i ett projekt.

Ni kommer nu att kunna ställa in aviseringsintervall i projekten. Detta kommer att påverka hur ofta ni får ett aviseringsmail med nyinkomna testresultat.

De intervaller som finns är:

• Varje testresultat
  • Ett mail per dag
  • Ett mail per vecka
  • Inga aviseringar

Väljer ni "Ett mail per dag" eller "Ett mail per vecka kommer ni att få en sammanställning av dom nya testresultaten som kommit in sedan det senaste mailet.

Ni kommer att ha möjlighet att ställa in detta både i projektinställningar under "redigera projektanvändare" och på projektsidan. Denna inställning kommer att vara personlig för den användaren.

Muntligt kompletteringstest

Kryssruta för kompletteringstest försvinner och ersätts med en grundinställning.

Kontakta gärna supporten vid frågor!

Ny inställning för utskick av testresultat till testperson för Språkkollen.

Resultat för Språkkollen skickas normalt inte ut till testpersonen. Om man vill att testresultatet ska skickas ut så finns nu en inställning i projekt.