Lägga upp / tilldela test

Logga in

Inloggning görs via www.educateit.se - "Logga in". Logga in som administratör.

Nytt test

För att starta ett lokalt test på en person (test på plats hos er) väljer du knappen ' +Lokalt'.

Knappen syns både på startsidans 'Översikt' och på startsidans 'Bokningar', se bild nedan.

Välj test

Därefter väljer du vilket eller vilka test som ska göras. Kontakta support om du är osäker på vilket test du ska välja!

Välj testdeltagare

Välj därefter vilken eller vilka testdeltagare som ska göra testen. Du kan lägga till en eller flera deltagare.

Välj starttid eller gå vidare

Välj därefter vilken tid testet ska startas eller gå vidare om det ska startas direkt.

Aktivera test

Testet måste aktiveras när testdeltagaren är på plats och har legitimerat sig. Knappen 'Aktivera' finns på startsidans vy 'Aktuella test'.

Se pågående test

På startsidans vy ' Aktuella test' kan du sedan följa processen kring testen.