Lägga upp / tilldela test

Logga in

Inloggning görs via www.educateit.se - "Logga in". Logga in som administratör.

Nytt test

För att starta ett test på en person väljer du Nytt test.

Välj test

Därefter väljer du vilket eller vilka test som ska göras. Kontakta support om du är osäker på vilket test du ska välja!

Välj testdeltagare

Välj därefter vilken eller vilka testdeltagare som ska göra testen. Du kan lägga till en eller flera deltagare.

Välj starttid eller gå vidare

Välj därefter vilken tid testet ska startas eller gå vidare om det ska startas direkt.

Aktivera test

Test som inte startas direkt, utan har senare starttid, måste aktiveras när testdeltagaren är på plats och har legitimerat sig.

Se pågående test

På startsidan kan du sedan följa processen kring testen.