Bokningssida

Testpersonen kan själv boka in sig till test via en bokningssida som kan skickas till testpersonen via en inbjudan från systemet eller via en direktlänk. Bokningsfunktionen innehåller möjlighet för er att sätta upp ett flexibelt schema med bokningsbara tider. Systemet håller reda på antal platser och säger ifrån när det är fullbokat. Man kan använda bokningssidan både för lokala test och för distanstest eller så kan man låta testpersonen välja själv om hen vill göra testet lokalt eller på distans.

Direktlänken kan hämtas på sidan för att skapa bokningschema (läs mer om bokningsschema här) eller om man använder projektfunktionen (läs mer om projekt här) kan en länk för bokningssida hämtas i projektet där alla inställningar för vilket test, senaste dag för bokning etc är sparade.

• Proffsig, användarvänlig kundmottagning
  • Effektiv administration
  • Fler till test med hjälp av sms-påminnelser
Inbjudan från systemet
Inbjudan från systemet
Skicka ut via egen e-post, direktlänk från bokningssidan på 'Allmänna inställninga
Skicka ut via egen e-post, direktlänk som skapats i Projekt

Tjänsten innehåller följande:

Bokningssida

Sida som gör det enkelt för testpersonen att själv boka in sig på era lediga tider. Det ger en bra service till kunden att själv kunna välja dag och tid som passar.

Schema för bokningsbara tider

Ni lägger själva upp vilka dagar och tider som ska vara bokningsbara, hur många samtidiga platser ni har samt vilka test som ska kunna bokas.

Bokningsbekräftelse via e-post och sms

När personen bokar in sig till test, så skickas en bokningsbekräftelse automatiskt ut via e-post och sms. I bekräftelsen får personen information om vilket test som ska göras samt tid, plats och möjlighet att avboka.

Påminnelse via e-post och sms

En påminnelse går ut via e-post och sms dagen innan test. Detta ökar närvaron på testet och ger en bra service till testpersonen.

Utskick av testresultat via e-post och sms

Utskick via sms ger en säkrare leverans av testresultatet till testpersonen.