Onlinebokning

Testpersonen kan själv boka in sig till test via en bokningssida. Onlinebokningen innehåller möjlighet för er att sätta upp ett flexibelt schema med bokningsbara tider. Systemet håller reda på antal platser och säger ifrån när det är fullbokat.

• Proffsig, användarvänlig kundmottagning
  • Effektiv administration
  • Fler till test med hjälp av sms-påminnelser

Tjänsten innehåller följande:

Bokningssida

Sida som gör det enkelt för testpersonen att själv boka in sig på era lediga tider. Det ger en bra service till kunden att själv kunna välja dag och tid som passar.

Schema för bokningsbara tider

Ni lägger själva upp vilka dagar och tider som ska vara bokningsbara, hur många samtidiga platser ni har samt vilka test som ska kunna bokas. Det finns även möjlighet att lägga upp andra bokningsbara artiklar som till exempel vägledningssamtal eller liknande.

Bokningsbekräftelse via e-post och sms

När personen bokar in sig till test, så skickas en bokningsbekräftelse automatiskt ut via e-post och sms. I bekräftelsen får personen information om vilket test som ska göras samt tid, plats och möjlighet att avboka.

Påminnelse via e-post och sms

En påminnelse går ut via e-post och sms dagen innan test. Detta ökar närvaron på testet och ger en bra service till testpersonen.

Utskick av testresultat via e-post och sms

Utskick via sms ger en säkrare leverans av testresultatet till testpersonen.

Har du frågor eller vill du beställa paketet? Välkommen att kontakta oss på supporten!

Kostnader för skickade sms ingår i priset.