Att skriva en kommentar i testet till Educateits pedagoger

Det finns möjlighet att lämna information till Educateits pedagoger inför bedömningen, genom att skriva i kommentarsrutan inne i testet. Kommentarrutan är till för den som administrerar bokningar/vaktar test och blir inte synlig för testpersonen. När Educateits pedagoger har bedömt ett test, och det ligger som Att slutföra, går de inte in och läser kommentarer i test. Om ni vill lämna en kommentar till Educateits pedagoger efter ett test har bedömts kan ni kontakta support genom att ringa eller mejla.

För den som administrerar bokningar kan kommentarsrutan användas till för att lämna information om testpersonen som kan vara relevant för Educateits pedagoger att känna till och som kan påverka rekommendation om startnivå, t.ex. studiebakgrund och tidigare betyg.

För den som vaktar test kan kommentarsrutan användas för att dokumentera situationer som uppstår under pågående test, t.ex. om brandlarmet började tjuta eller om ljudet inte fungerade under hörförståelsen.

För att skriva en kommentar till Educatetis pedagoger går du in på Aktuella test, som ligger i den grå menyn till vänster på sidan. Öppna det test du vill skriva en kommentar i genom att klicka på testet och skriv en kommentar. Glöm inte att spara. Inne i testet går det även att markera att testpersonen har Skyddad identitet genom att kryssa i rutan Skyddad ID längst till höger på sidan, se bilder nedan.

Behöver du hjälp - kontakta oss! Kontakta oss Kontakta oss