Ändra bokning (lokala test)

Om en bokning (lokalt test) behöver ändras kan man göra det genom att gå till fliken Bokningar. Det går att byta test och ändra tiden för test, samt avboka ett test helt. När man ändrar tiden för ett test kan man välja att skicka ut en bekräftelse på SMS/mejl till testtagaren om ändringen. Om man väljer att avboka ett test kan man välja att skicka ut en bekräftelse på avbokningen till testtagaren.