Starta test på plats

Testet startas genom att personen loggar in på https://app.educateit.se.

När testadministratören har aktiverat testet så går testpersonen igenom en guide steg för steg. Den innehåller olika delar beroende på vilket test som ska göras. Om testet innehåller hörförståelse så får personen möjlighet att testa volymen på ljudet innan testet startar. Om det är ett test i matematik, så finns instruktioner om miniräknare och formelsamling. Om testet kräver Safe Exam Browser så kommer en knapp upp för att starta Safe Exam Browser. OBS! Om ni redan har Safe Exam Browser igång när personen loggar in så kommer inte detta steg i flödet.

Behöver du hjälp - kontakta oss! Kontakta oss Kontakta oss